maanantai 24. joulukuuta 2012

Altaalla lasten kanssa

Aukastiin tuo kaakao hedelma. Sen sisassa on suuria kaakaopapuja joita ei voi syoda sellaisenaan. Ne kuivataan ja kasitellaan ennenkuin niista voi theda suklaata, mutta papujen ymparilla oleva "liha" maistuu hyvin makealle. En osaa kuvailla makua mutta hyvaa se oli. :) Saastettiin pavut ja laitettiin ne kuivumaan, jos vaikka kokeiltas kasvattaa kaakao kotosuomessa. ei se kylla valttis onnistu, mutta silti! :D
 




 
Veljekset kuin ilvekset.
 
Tanaan lahettiin sitten lasten kanssa altaalle. Ensin oli tarkoitus menna isolle altaalle mutta kuultiin etta se menee ihan juuri kiinni, joten etsittiin sitten toinen paikka. Onneksi meilla oli mukana Kojo aka elava GPS, muuten me oltas oltu meshin kanssa ihan hukassa! :D Mikali, mina ja Meja kaytiin uimassa, vesi oli viileaa, ja teki todella hyvaa nain kuumana paivana! Uinnin jalkeen syotiin riisia ja kanaa, ja kuunneltiin kovalla pauhaavaa musiikkia. Lapset tanssi ja hyppi ympariinsa. :)











3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos ja sita samaa sinnekkin! :) vaikka ei tama ollenkaan tunnu joululta... :D

      Poista
  2. Tuo mulle sitä kaakaota niin saan ite tehä suklaata!! En mä mitään puuta halua niistä kasvattaa! :) Toi kaakaohedelmä näytti muuten maukkaalta... menee monta prosessia ennen ku se on fazerin sinistä :)

    VastaaPoista