torstai 20. joulukuuta 2012

Kaupunkikierros

Me ollaan touhuttu vaikka mita! Kaytiin keskustan tuntumassa olevassa marketissa jossa myydaan kasityojuttuja. Puisia, kankaisia, helmista ja kivesta tehtyja tavaroita. Ostin muutamat korut, pari kiva puista koriste esinetta ja mikalille juhlavaatetta. :) Mikali myos rakastui rumpuun ja ottikin jo ensimmaiset soittotunnit paikan paalla joten pakkohan se oli ottaa mukaan. :)
 
 
 




Eilen sitten seikkailtiin Mikalin kanssa ihan kahdestaan kun Meshilla oli jotain tarkeita juttuja keskustassa hoidettavana. Kaytiin ensin kansallismuseossa. Kaunis paikka, paljon mielenkiintoista katseltavaa ja tutkittavaa. Jopa mikali jaksoi kiinnostua melko pitkaan. Maksoin siita hyvasta etta sain ottaa sielta kuvia joten tassa tulee. :) 









 

Museon tiloissa oli myos naytilla taideteoksia jotka oli myynnissa. Kauniita teoksia, nyt kun viela tietaisi miten ne saisi tuotua kotiin. :D 



Kaveltiin mikalin kanssa sellainen lahemmas 5 kilometria, ensin kasityomarkettiin, siita independence Squarelle, siita rannalle, ja rantaa pitkin takaisin kasityopajalle. Oikeen kiva reissu! Kuuma meinas vaan tulla. Puolessa valissa matkaa mukava myyja tuli juttelemaan ja ostinkin silta kivan puisen itsetehdyn krokotiilin mikalille leluksi.



Rannalta otettiin sitten taksi ja mentiin takasin keskustaan jossa pojat odotti meita. Kojo, Dominic ja Mesh. Kaytiin syomassa paikallisessa ravintolassa. Paistettua riisia ja kanaa, waakye ja eba garin kanssa. Mina soin waakyeta ja oli kylla tosi hyvaa! Waakye on riisia ja papuja keitettyna yhdessa ja siihen on lisatty jotain muutakin mutta en tiia oikeen mita. Se tarjottiin tomaattikastikkeen ja Shito tahnan kera. Yritin kysella ukoilta etta mita se Eba oikeen oli kun sekin oli ihan hyvaa, mutta kukaan ei oikeen osannut sanoa etta mita se on! :D Huomenna sitten Cape Costille ja Kakumiin. Tai katsotaan nyt riittaako meilla aika, mutta yritetaan nyt ainakin kereta molempiin. :) 




2 kommenttia:

  1. Nyt mäkin löysin tänne blogiin! Kiva että vaikutat viihtyvän noin hyvin, tulee tosin vähän kateelliseksi kun mäkin haluisin omata noin rennon otteen... damn it! Pitäs antaa paikalle uus mahdollisuus

    Muista kirjotella paljon, näitä on sunkin kiva sitten lukea joskus :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin, mina valmistauduin jo ennen tanne tulos siihen ettei hirveesti kannata hermostua vaikkei asiat ihan halutulla tavalla menekkaan, eika mua oo kylla harmittanu oikeestaan mikaan taalla. Kuumuus nyt on vienyt voimia aika lailla, mutta muuten on kylla ollut kiva reissue tahan asti... :)

      Poista