sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Valmisteluja

Hei kaikki! 

Ajattelin aloittaa blogin matkastamme Ghanaan. Itse olen suomen-kreikkalainen mamma Espoosta, mieheni on Ghanalainen ja meilla on suunnattoman suloinen pieni 2 vuotias poika. Lahdemme Ghanaan tapaamaan mieheni perhetta ja tutustumaan kulttuuriin ensimmaista kertaa. Matkaan lahdetaan 6. paiva. Ensin lennamme Madridiin, vietamme siella yon, seuraavana paivana lennamme suoraan Accraan. Matka kestaa yhteensa kuukauden. Tarkoitus olisi kayda ainakin cape costin linnoilla, Kakumin puistossa, ja ehka Kumasissa. Ihan tarkkoja suunnitelmia ei ole, mennaan enemman fiiliksella. :) Mutta tarkoitus on ennenkaikkea tutustua perheeseen, kavereihin ja kulttuuriin. 

Matka jannittaa hirveasti. Ensimmaista kertaa matkustetaan perheena nain kauas, ja enhan itsekkaan ole koskaan matkustanut nain kauas vaikka paljon olenkin matkustanut. Isi on tietysti hyvin innoissaan, paaseehan han vihdoin kaymaan kotona. Viime kerrasta on jo vuosia.

Nyt niihin matkavalmisteluihin, eli kaikki alkaa olla enemman tai vahemman valmiina, rokotteet on otettu, laakkeet hommattu, laukut pakattu (suurimmaksi osaksi ainakin) nyt enaan viimeisia juttuja valmiiksi ja sitten voidaan menna... huh, jannittaaa!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti