maanantai 10. joulukuuta 2012

Sukulaisia ja kuumuutta

Nonni, muutama paiva takana, ja tahan helteeseen alkaa tottumaan, tai tieda hanta tottuuko sita kuumuuteen vai hikoiluun. Sunnuntaina olisi ollut kirkko, mutta oltiin viela koko porukka niin vasyneita etta jaatiin nukkumaan, ensi viikonloppuna sitten. Mutta kirkon jalkeen Meshin siskot ja aiti tuli lapsien kanssa kaymaan, ja huh sita vilinaa. :D  Viiden iloisen naisen kalkatus ja noin kymmenisen lapsen leikit, touhut, itkut ja naurut. Mukavaa kuitenkin oli, kaikki on ollu mulle tosi kivoja, Meshin siskot oli kaikki tosi kivoja, lupautuivat oettamaan mulle afrikkalaisten naisten tapoja! cant wait! :D oppitunnit alotettiin heti, nimittain Mary naytti kuinka afrikkalaiset naiset kantaa lasta selassa. Paha vaan ku pikku matkalainen ei tykanny yhtaan ku ei ollu oma aiti vaan joku ihan outo nainen. :D luvassa olis kuulemma viela "kuinka kantaa tavaraa paan paalla" ja "tehdaan yhdessa afrikkalainen mekko" tyylisia vapaamuotoisia kursseja. Mikali nauttii lasten paljoudesta ja leikkii minka vaan kerkeaa. Varsinkin cosbyn tytto on leikkinyt paljon mikalin kanssa ja ne juoksee pitkin pihoja yhdessa. :)
 



 
Nain yksi automatka oudon nakoisen puun jonka latvassa oli iso kasa vihreita pallukoita. Mesh kerto niiden olevan Paw-Paw hedelmia, ja seuravana paivana meita sitten odottikin pari sellaista, cosby oli kaynyt ostamassa muutaman kun oli kuullu etten oo koskaan ennen maistanut. Mesh sitten kuori sen, halkaisi ja otti siemenet pois sisasta etta paastiin maistelemaan. Hyvaa se oli, todella makea ja mehukas, minusta vaikuttaisi samanlaiselta kuin papaja mutta en ole varma onko tama sama hedelma tai edes samaa sukua. :)





 

blogger sekoilee, enka saa otettua nuita kahta alimmaista kuvaa pois joten menkoot sitten nain. :) kaytiin kavelylla lasten kanssa illalla ja otettiin muutama kuvakin, ja alimmainen kuva on sielta hotellilta jossa olimme ensimmaisen yon. :) Mutta nyt nukkumaan, taalla kun elama alkaa heti kun aurinko nousee eli noin 6 aikaan, pakko saada unta ennen sita. Kuumuuskin tuntuu verottavan melko roimasti voimia. Hyvaa yota kaikki! 

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia! Jotenkin on ihan epätodellinen olo kun näkee mihin oot päässy :D Mäki tahon!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mina ootan etta paastaan rannalle! sielta pitaa ottaa kans paljon kuvia!! <3

      Poista