perjantai 7. joulukuuta 2012

Lentokentällä!

Ensimmainen matkustuspaiva takana! oltiin muka hyvissa ajoin kentalla, 2 tuntia luulis riittavan, mutta niin sita aikaa vaan meni kaikkeen. Ensinnakin tuollaista tavaravuorta ei ihan nuin vain kirjatakkaan sisaan. Reppana vastaanottovirkailijan naama alko jo hehkua epatoivoisia lukemia kun 4 hinusen ylipainoisen kassin jalkeen tulee yks reilummin painava. HUH! maksettiin siis yhdesta kassista ylihintaa. Sen jalkeen paastiin kasimatkatavaroihin, mikalin kassi paasi lapi, muissa ylipainoa. Finnairin kasimatkatavaran rajoitukset on vain 8 kiloa siina missa iberialla sanottiin 10. no ei ku vahan jarjastamaan, otettiin tarkeat meshin kassista mukaan, ja loput virkailia kirjas sisaan ilmaiseksi ihan vaan etta sai meidat pois siita hanen hihnalta. :D myos meidan telkkari ei ollutkaan niin yksinkertaisesti mukaan otettu. Ensin virkailija saikaytti ettei sita saa ottaa mukaan ollenkaan, mutta sitten onneksi selvis etta omalla vastuulla saa vieda. No, viiden kympin telkkarin vaaraan saattaminen ei niin kamalalta tuntunut joten mukaan sekin lahti! :D Sitten juostiin kamalalla kiireella etta keretaan portille, vain huomaamaan etta lento on myohassa. Odoteltiin siis 1,5 tuntia koneen lahtoa... :D

Lento itsessaan meni oikeen hyvin, mita nyt mikali melkeen tylsistyi jossain valissa, mutta sita osattiin odottaakkin joten kassista onneksi loyty viihdyketta.







Madridin kentalla! 

Nyt ollaan hotellilla. Ehkei tama ole kaikkein kivointa aluetta (vahan sivussa keskustasta, tallaisen teknologia alueen laitamilla) mutta ilmainen kuljetus hotellille ja takaisin niin se ei nain yhden yon matkalaista haittaa. Hotelli on hyvin siisti ja suhteellisen uusikin. Huoneet on suuria ja neutraalisti sisustettuja. Kaikin puolin kaunis hotelli, suosittelen. :)


Huomenna jatketaan Accraan, Hyvaa yota kaikille!! 

5 kommenttia:

  1. Onpa tosi mielenkiintoista seurata teidän perheen reissua! Mullakin on haaveena joskus tulevaisuudessa matkustaa Ghanaan tapaamaan hyvää kirjeenvaihtokaveriani. :) Nauttikaahan matkasta ja toivottavasti kaikki menee hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukemaan! :) tama on tallainen hyvin epavirallinen matkakertomus, mutta kiva jos siita on apua jollekkin... :)

      Poista
  2. Vaikutti kyllä melkoselta väännöltä! Kuinka paljo makso noi ylimääräset kilot, vai uskallatko kertoa? :D

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! :D Näytätte kaikki hämmentävän edustavilta ja onnellisilta.
    -Emma

    VastaaPoista