lauantai 8. joulukuuta 2012

Ensisilmays

Madridissa meidan hotellin aamupala oli ihan loistava, aikaa jai viela vaikka kuinka pakata tavarat ja valmistautua lahtoon, heti maksettua tulikin jo kuljetus kentalle, eli kaikin puolin aivan loistavasti meni se aamu! Madridin kentta on ihan kasittamattoman suuri! siella vierahtikin pari tuntia ihan vaan ihmetellessa, ostettiin jotain pikku juttuja mutta lahinna vaan juostiin mikalin perassa pitkin kenttaa. :D kaytiin syomassa yhdessa kahvilassa, pizzaa, pastaa ja salaattia. Portilla se alko sitten hahmottua, meita oli ehka 4 valkoihoista ja muut mustia. Selkeasti ollaan menossa afrikkaan! <3 Lento meni hyvin, meidan takana istuin ihana perhe, 3 poikaa, nuorin vain pari kuukautta mikalia isompi joten heidan kanssa tuli juteltua ja vaihdettiin sahkoposti osoitteetkin! :) 



Sahara, ilmasta kasin! 


Hotelli ja Mangopuu!! <3 

Mutta nyt taytyy lahtea, ollaan meshin kaverin luona kaymassa, ja suunta olis kohti kotia... :)

 Ghana kuittaa! 


3 kommenttia:

  1. Sinä se kyllä osaat hankkia kavereita vaikka lentokoneesta:D ihanaa että lento meni hyvin. Yksi toive olisi... kuvia kuvia kuvia!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, mina yritan laittaa lissaa kuvia, mutta loppu aika kesken tata kirjoittaessa... :D

      Poista
  2. Ihanaa, kun jaksat päivittää kuulumisianne. Nauttikaa koko perheen voimin sukuloinnista ja ghanalaisesta ympäristöstä ja meiningistä. Hirmuisesti terkkuja meidän poppoolta, seuraamme kuulumisianne haukkana. :) -Minja

    VastaaPoista